Ammattitaitoinen jalkaterapeutti apunasi Hyvinkäällä

Vaivaako vaivaisenluu tai jokin muu kipu jaloissasi? Tiesitkö, että moniin kipuihin on saatavana helpotusta jalkaterapian keinoin?

Olen Anne Ferm, ammattitaitoinen jalkaterapeutti Hyvinkäältä. Toteuttamani jalkaterapia räätälöidään aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Korkea asiakastyytyväisyys onkin minulle kunnia-asia.

Pääse eroon kivuistasi

Jalkaterapialla pystytään hoitamaan useita kiputiloja, kuten esimerkiksi jalkapohjan kipuja (esim. plantaarifaskioosi), nivelrikkoja, hermopinteitä, turvotuksia, sisään kasvaneita kynsiä, linttaan astuvaa kävelytyyliä...

Tutustu tarjoamiini palveluihin!

Hoidan kaikenikäisiä asiakkaita, joilla on alaraajojen kiputiloja, tuki- ja liikuntaelinvaivoja, urheilu- ja rasitus-vammoja, iho- ja kynsimuutoksia, jalkaterän ja varpaiden kuormitus- sekä asentomuutoksia. Hoidan asiakkaani jalkavaivat kokonaisvaltaisesti tarkistaen pystyasennon, tuki- ja liikuntaelimistön kunnon sekä kengät.

Käänny minun puoleeni

Mitä aiemmin hakeutuu hoitoon, sen suurempi mahdollisuus on jalkavaivoista päästä. Tule siis toimitiloihini Hyvinkäällä, niin tutkitaan. Ota yhteyttä!

Suomen jalkojenhoitaja- ja jalkaterapeuttiliiton jäsen